Skip to main content

VIDEO Panică după ce un șarpe a fost observat într-un parc plin cu copii! Au intervenit de urgență jandarmii

S-a dat alarma în această după amiază, după ce un șarpe a fost observat într-un parc unde erau mai mulți copii.

Jandarmii au fost solicitați astăzi să intervină în Parcul Copilul din municipiul Reșița, în urma unui apel la 112.

Parcul era plin de copii, însă jandarmii au reușit să captureze șarpele, asigurând astfel un mediu sigur locuitorilor și copiilor din parc.

După capturare, reptila a fost transportată și eliberată în arealul natural din apropierea orașului, unde nu reprezintă un pericol pentru populație.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin reamintește cetățenilor importanța de a anunța autoritățile competente în cazul unor situații similare”, transmite IJJ Caraș-Severin.

Șarpele a fost identificat ca fiind inofensiv pentru oameni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.