Skip to main content

O femeie care amenința că-și pune capăt zielelor, scoasă din Bega! A fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale

S-a dat alarma în această seară la Timișoara, după ce o femeie amenința că-și va pune capăt zilelor.

Martorii au sunat la 112, iar când au ajuns echipajele de salvare, femeia era intrată în apă, până la brâu.

Salvatorii au scos-o imediat, iar medicii i-au evaluat starea de sănătate. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar amenința că se aruncă în Canalul Bega din Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 58 de ani. În urma activităților desfășurate, femeia a fost scoasă din apă, fiind transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, transmite IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.