Skip to main content

Video: Monstrul cu chip de om, care a violat, în repetate rânduri, o tânără cu handicap! Totul a ieşit la iveală când femeia a dat naştere unui copil

Caz înfiorător, la Timişoara, unde o tânără de 32 de ani, cu dizabilităţi fizice şi psihice, a fost abuzată sexual de cumnatul ei, un fost condamnat penal pentru tâlhărie.

Victima era de ani buni în grija surorii sale, iar în 2022, când partenerul acesteia a ieşit din închisoare, s-a mutat cu ele.

CITEŞTE ŞI: Primii proprietari de clădiri istorice reabilitate, scutiți de la plata impozitului timp de 5 ani! Se mai pot depune cereri până în 31 martie

Individul a profitat de boala femeii de 32 de ani şi mai ales de faptul că aceasta nu putea să se împotrivească şi a început să întreţină relaţii sexuale cu ea.

Timpul a trecut şi nimeni nu a bănuit absolut nimic, până când tânăra a ajuns, în octombrie 2023, la Spitalul Judeţean Timişoara, cu o sarcină avansată.

Situaţia le-a ridicat semne de întrebare medicilor, astfel că au anunţat Poliţia, care a început o anchetă în acest caz.

Însă, starea victimei le-a îngreunat cercetările, iar în decembrie 2023, femeia a dat naştere unui copil.

Au fost efectuate teste ADN şi aşa s-a ajuns la cumnatul victimei, un bărbat de 34 de ani, care a fost dus în arest, pentru fapta comisă.

CITEŞTE ŞI: Explicaţie halucinantă dată de doi hoţi din Timişoara, prinşi cu prada asupra lor. Ce au putut să le spună poliţiştilor?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.