Skip to main content

Video: Monstrul cu chip de om, care a violat, în repetate rânduri, o tânără cu handicap! Totul a ieşit la iveală când femeia a dat naştere unui copil

Caz înfiorător, la Timişoara, unde o tânără de 32 de ani, cu dizabilităţi fizice şi psihice, a fost abuzată sexual de cumnatul ei, un fost condamnat penal pentru tâlhărie.

Victima era de ani buni în grija surorii sale, iar în 2022, când partenerul acesteia a ieşit din închisoare, s-a mutat cu ele.

CITEŞTE ŞI: Primii proprietari de clădiri istorice reabilitate, scutiți de la plata impozitului timp de 5 ani! Se mai pot depune cereri până în 31 martie

Individul a profitat de boala femeii de 32 de ani şi mai ales de faptul că aceasta nu putea să se împotrivească şi a început să întreţină relaţii sexuale cu ea.

Timpul a trecut şi nimeni nu a bănuit absolut nimic, până când tânăra a ajuns, în octombrie 2023, la Spitalul Judeţean Timişoara, cu o sarcină avansată.

Situaţia le-a ridicat semne de întrebare medicilor, astfel că au anunţat Poliţia, care a început o anchetă în acest caz.

Însă, starea victimei le-a îngreunat cercetările, iar în decembrie 2023, femeia a dat naştere unui copil.

Au fost efectuate teste ADN şi aşa s-a ajuns la cumnatul victimei, un bărbat de 34 de ani, care a fost dus în arest, pentru fapta comisă.

CITEŞTE ŞI: Explicaţie halucinantă dată de doi hoţi din Timişoara, prinşi cu prada asupra lor. Ce au putut să le spună poliţiştilor?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.