Skip to main content

Mașină inscripționată cu ”Police”, trasă pe dreapta! Șoferul, amendat și lăsat fără plăcuțele de înmatriculare!

Polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o mașină inscripționată cu ”Police”!

Totul s-a întâmplat în această dimineață pe Calea Radnei din municipiul Arad. Polițiștii au văzut o mașină inscripționată cu ”Police” și era vopsită în culorile roșu și albastru, iar la volan se afla un bărbat de 53 de ani din Arad.

În momentul în care i-au verificat actele șoferului, oamenii legii au constat că în certificatul de înmatriculare nu era menționată culoarea reală a autovehiculului.

Având în vedere cele constatate, conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, reținerea certificatului de înmatriculare și plăcuțelor nu numărul de înmatriculare, până la intrarea în legalitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.