Skip to main content

Explicaţie halucinantă dată de doi hoţi din Timişoara, prinşi cu prada asupra lor. Ce au putut să le spună poliţiştilor?

Doi tineri din Timişoara au fost prinşi la câteva minute după ce au dat spargerea la un magazin alimentar din zona Gării.

Cei doi le-au atras atenţia poliţiştilor locali care erau în patrulare, pe bulevardul Republicii, pentru că se chinuiau să care, un bagaj voluminos.

Agenţii s-au apropiat de ei, moment în care tinerii s-au panicat și au încercat în primă fază să se ascundă, după care au luat-o la fugă.

CITEŞTE ŞI: Scandal fără precedent, la Timişoara! Aproape 30 de primari au venit să îi ceară socoteală prefectului, pentru blocarea alocării banilor de la CJT

Nu au reuşit însă să îşi piardă urma, fiind capturaţi de poliţiştii locali la subsolul unei clădiri din apropiere.

La verificarea bagajului, agenţii au găsit peste 200 de sucuri şi produse alimentare cele mai multe dintre ele, cu eticheta Agil.

Cei doi tineri au încercat să scape basma curată şi le-au spus poliţiştilor locali că au găsit toate alimentele şi sucurile, la gunoi, în zona Soarelui.

Doar că ancheta a scos la iveală că dăduseră o spargere la magazinul Agil de pe Splaiul Tudor Vladimirescu.

„S-a stabilit că este vorba despre B.V., de 30 de ani, și concubina acestuia C.J., tot de 30 de ani, ambii cu domiciliul în Timișoara. În bagajul de pe bicicletă aveau peste 200 de produse alimentare despre care au declarat inițial că le-au găsit lângă un coș de gunoi de la intersecția Bdului Liviu Rebreanu cu Bdul Sudului. Cum unele dintre produse aveau marca Agil, polițiștii locali au verificat locația magazinului cu același nume de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, unde au găsit ușa deschisă prin forțarea încuietorii, iar bunurile din interior răvășite”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Cei doi concubini au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 3, care au deschis pe numele lor, un dosar penal pentru furt calificat.

CITEŞTE ŞI: Bunic disperat! Nepotul i-a dispărut fără urmă şi cere ajutorul tuturor, pentru găsirea lui

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.