Skip to main content

VIDEO: Misiune de suflet a pompierilor! Au salvat un pui de barză căzut din cuib

Pompierii din vestul țării au avut o misiune specială, seara trecută.

Mai exact, un trecător a sunat la 112 și a anunțat că un pui de barză a căzut din cuibul său și nu poate zbura înapoi.

Pompierii au ajuns imediat la fața locului, pe un câmp din apropierea localității Cristur, județul Hunedoara, unde au găsit pasărea la aproximativ 300 de metri de cuib.

După ce salvatorii s-au asigurat că puiul de barză nu este rănit, salvatorii i-au dat apă și, cu ajutorul unei autoscări mecanice, l-au așezat înapoi în cuib, acolo unde îl așteptau și ceilalți frați înaripați.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.