Skip to main content

Ceremonia de Absolvire UVT 2024 – sărbătoarea unică a întâlnirii absolvenților UVT din promoția acestui an, un eveniment deschis întregii comunități timișorene!

Universitatea de Vest din Timișoara invită publicul să participe la Ceremonia de Absolvire UVT 2024, dedicată promoției de absolvenți din acest an.

Evenimentul va fi organizat sâmbătă, 13 iulie, începând de la ora 10, în Piața Libertății, și va fi deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.

La ceremonia din Piața Libertății vor participa studenții Promoției UVT 2024, alături de conducerea universității, reprezentată de rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea și de prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților, alături de care se vor afla liderii organizațiilor studențești, cadre didactice, cât și invitați speciali și parteneri instituționali ai UVT.

În intervalul orar 10 – 12, programul evenimentului va cuprinde deschiderea oficială a Ceremoniei de absolvire și mesajul Rectorului UVT, Marilen Gabriel Pirtea, premierea șefilor de promoție, un concert oferit de studenții Facultății de Muzică și Teatru și momentul emoționant al aruncării tocilor.

Pentru că o ceremonie de absolvire are întotdeauna un final memorabil, UVT invită publicul timișorean să petreacă împreună cu absolvenții, colegii și cu toți cei dragi lor, la party-ul de vară organizat tot în Piața Libertății, „Graduation Party by UVT”, un show de muzică și lumini în care vor urca pe scenă Sean Norvis (ora 21) și Alina Eremia (ora 22). Ceremonia de absolvire se va încheia în jurul orei 22.45 cu un foc de artificii.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, adresează invitația publică la acest spectacol al absolvenților: „Și în 2024 ne întâlnim în mijlocul comunității timișorene, cu ocazia sărbătoririi absolvenților UVT, în Piața Libertății din Timișoara. Va fi, cu siguranță, un eveniment memorabil pentru absolvenții UVT, pentru prietenii și familiile lor, un eveniment al încununării unei etape semnificative din viața de student. Vă invităm să participați, sâmbătă dimineață, la ceremonia de absolvire, iar apoi la party-ul de vară, organizat pentru dragii noștri absolvenți în seara acestei zile unice.”

Evenimentul este organizat de UVT cu susținerea partenerilor săi:  BCR, NOKIA, BOSCH, FLEX, BRD, EVIDEN, UNICREDIT BANK, LINDE, BOSCH, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, ATOS, ZF, IULIUS TOWN, FORVIA – HELLA, RILASTIL, TUDOR. Personal Tailor, SENNEVILLE&ARCA și partenerul media KISS FM.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.