Skip to main content

Medalie de aur pentru România, la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run, obținută de trei sportivi ai Politehnicii Timișoara!

Trei sportivi ai Politehnicii Timișoara au câștigat medalia de aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run.

Este vorba despre Eduard Păuleț, Erik Krausz și Bogdan Toader, care au ocupat prima treaptă a podiumului în proba de Laser Run pe echipe.

Cei trei sportivi, cu toții legitimați la CSU Politehnica Timișoara, au reprezentat România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run, care s-a desfășurat în perioada 2 – 7 iulie, în Funchal, capitala insulei Madeira.

Acolo, aceștia au dus tricolorul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în proba de Laser Run pe echipe, la juniori. Sportivii Politehnicii Timișoara au încheiat concursul cu timpul de 36:24.00 minute, adică s-au poziționat pe primul loc în clasament. Pe locul secund s-au clasat reprezentanții Greciei, iar pe poziția a treia cei ai gazdei Portugalia.

Nu este singura performanță obținută de sportivii Politehnicii Timișoara. Erik Krausz și Bogdan Toader au câștigat pentru România, ieri, în ultima zi de concurs, medalia de bronz la ștafetă masculină, în cadrul concursului de laser run juniori, iar la U19, tot la ștafetă masculină, Eduard Păuleț și Nikolas Tanasiciuc au terminat pe locul 4. 

De asemenea, la ultimul Campionat Național de Biatlon, Triatlon și Laser Run, desfășurat în perioada 17 – 19 mai 2024, la Otopeni, sportivii „alb-violeți” au câștigat 14 medalii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.