Skip to main content

VIDEO Misiune de suflet a pompierilor! Au salvat un cățel blocat în interiorul unui zid, după ce a căzut prin gura de vizitare, din baie, de la etajul patru

Pompierii din vestul țării au avut o misiune specială, în această dimineață.

Mai exact, un bărbat a sunat disperat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor, după ce cățelușului lui pe nume Johnny a căzut prin gura de vizitare de sub chiuveta din baie, printre țevi.

Pompierii s-au mobilizat și au ajuns rapid la adresa indicată, mai precis într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc din localitatea Vulcan, județul Hunedoara.

Ajunși la fața locului, salvatorii au inspectat întreaga locuință și au ajuns la concluzia că Johnny a căzut prin gura de vizitare de sub chiuveta din baie, până la etajul doi, rămânând blocat în interiorul zidului.

După ce au discutat cu proprietarul apartamentului, salvatorii au trecut direct la fapte, spărgând peretele din baie și reușind să scoată cățelul.

Întreaga misiune a durat aproape două ore, iar Johnny este teafăr și nevătămat, în siguranță acum, alături de stăpânii săi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.