Skip to main content

Ei sunt cei mai iubiţi primari din judeţul Timiş! Au înregistrat victorii zdrobitoare, deşi au avut chiar şi cinci contracandidaţi

În timp ce în multe localităţi, candidaţii la funcţia primar au avut emoţii mari în aşteptarea rezultatelor, alţii au fost extrem de relaxaţi, fie pentru că nu au avut opozanţi, fie pentru că au pornit în cursă cu un avans considerabil.

În prima categorie se înscriu primarii timişeni din Birda (Marius Stoian), Chevereşu Mare (Marcel Muia), Giera (Radu Vicol), Pietroasa (Virgiliu Ciocea), Secaş (Simion Pop) şi Valcani (Nicolae Ioan Pop).

Toţi au intrat în lupta electorală de unii singuri, fără contracandidaţi, astfel că au obţinut 100% din voturile valabil exprimate.

Alţii au câştigat detaşat alegerile, cu peste 80% dintre sufragii, însă au avut câte un singur contracandidat. Este cazul primarilor din Belinţ (Laurenţiu Tîrziu – 97,12%), Foeni (Saveta Moldovan – 90,04%), Gătaia (Raul Cozarov – 89,94%), Cenad (Andrei Codruţ Tiţa – 85,96%), Cărpiniş (Dumitru Marcel Popa – 83,09%), Niţchidorf (Dănuţ Drăghici – 81,87%), Bogda (Iasmin Iovănuţ – 81,57%), Becicherecu Mic (Raimond Rusu – 81,46%), şi Moraviţa (Răzvan Băzdrău – 81,12%).

Însă, adevăraţii câştigători sunt cei care, deşi au avut parte de o luptă în care s-au înscris mai mulţi competitori, au înregistrat victorii zdrobitoare.

Aici se încadrează social-democratul Flavius Roşu, care a câştigat al treilea mandat de primar al comunei Şag, cu 82,36%, deşi a avut cinci contracandidaţi.

Pe locul 2 în topul performanţelor de acest gen este Ionuţ Stănuşoiu, primar al comunei Ghiroda din anul 2016.

Acum, s-a impus cu 70,64%, în faţa a patru candidaţi de la ADU, AUR, Reper şi Partidul Oamenilor Tineri.

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia a câştigat şi el un nou mandat, cu un rezultat remarcabil (76,26%), deşi în cursa pentru această funcţie s-au înscris patru pretendenţi.

Deocamdată, toate aceste rezultate sunt parţiale, însă mai sunt de centralizat doar câteva procente din voturile exprimate, astfel încât nu vor exista schimbări radicale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.