Skip to main content

A pierdut elegant! Ce mesaj are Raul Olajos pentru contracandidatul său, Dominic Fritz?

Numărarea parţială a voturilor îl arată pe Dominic Fritz câștigător al unui nou mandat de primar în fruntea Timișoarei, cu aproape 50%.

Primele rezultate au venit aproape de miezul nopții, iar reacțiile din partea celorlalţi competitori nu au întârziat să apară.

Dacă unii dintre ei nu au primit această veste cu demnitate, refuzând să transmită un mesaj pentru câştigător, lucrurile stau diferit în cazul candidatului din partea Reper, Raul Olajos.

Acesta și-a acceptat înfrângerea și a transmis un mesaj către toți timișorenii, dar și pentru Dominic Fritz.

„Vă mulțumesc pentru fiecare vot ce l-ați acordat mie și echipei mele. Știm ca toate aceste voturi au fost acordate cu reală încredere. A fost o campanie și o competiție foarte grea. Am știut de la început că vom fi nevoiți să alocăm multe resurse pentru a obține rezultate și am făcut asta la capacitate maxim posibilă pentru echipa noastră. Rezultatul votului ne-a arătat foarte clar opțiunea voastră și o respectăm întru totul, iar prezența mare la vot arată că spiritul civic încă există. Îl felicit pe primarul reales Dominic Fritz și îi urez mult succes în noul mandat”, a scris Raul Olajos, pe pagina sa de facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.