Skip to main content

Video: Lucrări de mântuială, într-un cartier de lux din Dumbrăviţa! Oamenii din zonă îi cer socoteală primarului pentru şantierul întârziat şi prost făcut

Un proiect simplu de modernizare a carosabilului şi trotuarelor i-a adus pe locuitorii de pe două străzi din Dumbrăviţa, în culmea disperării.

Este vorba despre cei care au case pe străzile Constantin cel Mare și Rembrandt, care ar fi trebuit reabilitate anul trecut.

Modernizarea lor făcea parte din planul asumat de primarul Horia Bugarin, în faţa consilierilor locali, prin care promitea asfaltarea a 5 kilometri de drumuri, pe an.  

CITEŞTE ŞI: Aproape două mii de oameni din Ghiroda, afectaţi de reducerea numărului de autobuze de pe traseu! Şeful PNL Timiş vorbeşte despre un război politic

În luna iunie, a pornit şantierul de pe cele două străzi, care măsoară 800 de metri, însă muncitorii mai mult stau decât lucrează.

Teoretic, era un proiect simplu, ce putea fi realizat în maxim trei luni, însă, după mai bine de jumătate de an de la deschiderea şantierului, investiţia nu a ajuns nici la 50%.

În plus ceea ce s-a executat până în prezent sunt lucrări făcute de mântuială, ceea ce îi revoltă pe oamenii din zonă.

“Bordurile sunt zidite strâmb, panta trotuarelor este prea mare, nu știu, dar se vede că lucrările sunt făcute lent și foarte prost. Am încercat să vorbesc cu domnul primar și cu domnul viceprimar însă nu ne bagă nimeni în seamă”, spune Cristian Barta, unul dintre locuitorii de pe strada Rembrandt.

Supărarea oamenilor este cu atât mai mare cu cât reprezentanţii Primăriei ocolesc şantierul, astfel că nu cunosc deficienţele.

Se tem că atunci când vor afla ce probleme sunt, va fi prea târziu, iar consecinţele vor fi suportate tot de către ei.

Oamenii mai spun că trebuie să își parcheze mașinile la sute de metri distanță de case, iar mersul pe jos prin șantier a devenit un adevărat calvar.

“Nu am văzut pe nimeni din partea primăriei pe acest șantier, prin urmare este firesc să mă întreb cum va fi recepționată această lucrare? La recepție vor sparge din nou strada pentru a remedia lucrările care au fost făcute de mântuială? Vom sta alte câteva luni în praf și noroaie? Nu stiu, se lucrează haotic și încet”, este de părere Cristian Turcu, locuitor pe strada Constantin cel Mare.

În vreme ce locuitorii de pe cele două străzi îşi strigă nemulţumirile pe reţelele de socializare, primarul le povesteşte, pe facebook, despre cei trei ani de mandat.

Horia Bugarin recunoaşte că munca lui nu a produs niciun rezultat, dar numeşte asta, o perioadă “de normalitate”.

CITEŞTE ŞI: Pacienții se vor putea trata în bazinele cu apă termală de la Clinica de Balneologie, abia din toamnă! Lucrările au întârziat mai bine de un an

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]