Skip to main content

VIDEO Incendiu violent! Două ore s-au luptat pompierii cu flăcările, în această dimineață!

S-a dat alarma în această dimineață, după ce anexa unei case a fost cuprinsă de flăcări.

S-a întâmplat în Nădlac, iar pompierii arădeni au intervenit de urgență.

La sosirea echipajelor de interventie incendiul se manifestă violent, atât în interiorul anexei cât și la acoperiș, favorizat de observarea cu întârziere, cu posibilitatea de propagare la casa de locuit, lipită de anexa.

Incendiul a fost stins după aproape 2 ore se interventie.

In această dimineață în jurul orei 06.30, Detasamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 2 echipaje de stingere 1 echipaj smurd, cu sprijinul SVSU Nădlac ( 1 echipaj de stingere), in orașul Nădlac la un incendiu ce se manifesta la o anexă cu rol de magazie. După aproximativ 30 de minute incendiul a fost localizat în limitele găsite, fără a se extinde la casa de locuit. A ars acoperișul anexei și toate bunurile depozitate un interior”, transmite ISU Arad.

Cauza probabila este un scurt circuit produs la o instalație electrica ce alimenta o ladă frigorifică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.