Seară de excepție! Cele mai performante firme din Timiș, premiate la Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a organizat cea de-a 29-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș! Evenimentul a avut loc seara trecută la Centrul Regiona de Afaceri.

Clasamentul pentru anul 2021 reunește 12.095 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 35.333 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, au fost evidenţiate 1.853 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime. Totodată, 151 de firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.   

Au fost acordate următoarele distincții speciale: Trofeul de Excelență pentru Responsabilitate Socială, Trofeul de Excelență în Afaceri, Trofeul de Excelență pentru Export, Trofeul de Excelență pentru Internaționalizarea Afacerii, Trofeul de Excelență pentru Dinamism și Inovație, Trofeul de Excelență în Retail.

Trofeul ARS GRATIA ARTIS va fi conferit Operei Naționale Române Timișoara în calitate de promotor al excelenței artistice și valorilor lirice universale.

Aflat la cea de-a 9 ediție, Trofeul de Excelență ACADEMICA onorează locul pe care cele patru universităţi de stat timişene le deţin în elita învăţământului românesc și realizările de excepție care le mențin ca actori vizibili și de impact în aria academică europeană.

Totodată, trei companii aflate în fruntea clasamentului – RMB Casa Auto Timișoara, ConsElectrificarea Instal și Stada Hemofarm Timișoara vor primi diplome aniversare pentru 25 și respectiv 30 de ani de activitate continuă și prodigioasă.

Au fost acordate și premii speciale! Sub semnul Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș, patronul spriritual al pompierilor, în semn de mulțumire și recunoștință pentru curajul, profesionalismul, determinarea, demnitatea și spiritul de sacrificiu al acestor eroi ai frontului incandescent, uneori anomini, care își pun viața și activitatea în slujba cetățenilor, întotdeauna pregătiți să facă sacrificiul suprem pentru a salva bunuri și vieți omenești, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă Inspectoratului pentru Situații de Urgență BANAT al Județului Timiș TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALĂ . Trofeul a fost înmânat de Înalt Prea Sfinția Sa Mitropolitul Banatului.

 În semn de recunoștință și apreciere a angajamentului continuu la dezvoltarea de noi concepte și tehnologii inovative în realizarea de proiecte emblematice pe piața construcțiilor civile și industriale din regiune, pentru creativitate și viziune în dezvoltarea sustenabilă a comunităţii, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a acordat companiei TAMO-KO DEVELOPMENT TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN AFACERI.

În semn de apreciere și recunoaștere a companiei cu cea mai mare cifră de afaceri din Județul Timiș, cea mai mare extindere în teritoriu și un ritm de creștere încă neegalat în România, al cărei succes se datorează unei rețele de magazine flexibilă și inovatoare, numărului crescând de branduri proprii și unei reputații impecabile, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a acordat companiei PROFI ROM FOOD TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN RETAIL.

Cele două Trofee au fost înmânate de Ovidiu SZILAGY, Secretar General al Camerei de Comerț și Industrie a României.

În semn de apreciere și recunoaștere a celui mai mare exportator al Județului Timiș, compania cu cele mai remarcabile rezultate privind valoarea exporturilor și numărul de operațiuni vamale, cu un vast portofoliu de produse și tehnologii inovatoare pentru viitorul sustenabil al industriei automotive, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a acordat companiei CONTINENTAL ROMÂNIA-Timișoara TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU EXPORT. Trofeul a fost înmânat de Primarul Municipiului Timișoara.

În semn de recunoaștere și prețuire pentru activitatea prodigioasă de 16 ani ca jucător cheie pe piața imobiliară din vestul României, pentru calitate și eficiență în execuția lucrărilor de construcții – cartiere și ansambluri rezidențiale moderne realizate să răspundă celor mai exigente așteptări ale beneficiarilor, în spiritul viziunii și valorilor companiei ce definesc o cultură organizațională bazată pe încredere și excelență, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a acordat GRUPULUI RPC Timișoara TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU DINAMISM ȘI INOVAȚIE. Trofeul a fost înmânat de Prefectul Județului Timiș.

În semn de apreciere și recunoaștere a angajamentului susținut pentru expansiunea exporturilor, a strădaniei continue de inovare și descoperire de noi piețe de desfacere în întreaga lume, a contribuției semnificative la sănătatea și calitatea vieții, a unei puternice recunoașteri pe plan mondial – avataruri ale apei de aur a Banatului, comoara care a cucerit lumea prin simplitate și eleganță, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a acordat companiei Aur‘a Mineral Water TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU INTERNAȚIONALIZAREA AFACERII. Trofeul a fost înmânat de Ștefan VOINEA, Director în cadrul Direcției Relații Externe a Camerei de Comerț și Industrie a României.

Gala Excelenței în Afaceri a reunit la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai Guvernului României  și ai administrației publice locale, reprezentanți ai corpului diplomatic și consular, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri, camerere de comerț din străinătate, colaboratori, partenerii evenimentului.

Gala s-a încheiat cu un concert susținut de trupa Pfiser.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.