Skip to main content

Eveniment inedit, în Parcul Rozelor din Timişoara! Oda Bucuriei, interpretată de 150 de persoane fără pregătire artistică!

Peste două săptămâni, Timişoara îmbracă haine de sărbătoare, pentru că va fi marcată trecerea a 104 ani de la intrarea trupelor române în oraș și instaurarea administrației românești.

Astfel, în preajma zilei de 3 August, instituţiile de cultură din subordinea Primăriei vor organiza mai multe evenimente, ca să marcheze momentul.

Un eveniment inedit este cel al Filarmonicii Banatului, care a creat un cor comunitar, format din 150 de persoane fără pregătire muzicală.

Aceşti oameni au făcut repetiţii, timp de câteva luni, sub atenta îndrumare a unor specialişti, iar pe data de 4 august vor interpreta Oda Bucuriei, în Parcul Rozelor.

De la ora 21:00, sute de voci vor interpreta fragmentul din Simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven, devenit Imnul Uniunii Europene.

Organizatorii spun că va fi un spectacol grandios, coordonat de maestrul Gabriel Bebeșelea, și dedicat Timișoarei.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.