Skip to main content

VIDEO: Impact violent între un tramvai şi o maşină, la Timişoara! Şoferul autoturismului, transportat, de urgenţă, la spital

Un accident în care au fost implicate un tramvai și o mașină, s-a petrecut în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Din primele informații, se pare că şoferul autoturismului, un bărbat de 51 de ani, încerca să iasă din parcarea unui hotel de pe Calea Bogdăneștilor.

Ca să ajungă pe stradă, trebuia să traverseze liniile de tramvai, lucru pe care l-a făcut fără să se asigure.

Astfel că vatmanul tramvaiului care a trecut pe acolo, exact în acel moment, nu a mai putut face nimic, pentru a evita impactul.

În urma coliziunii, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat de urgență la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Atât şoferul neatent, cât şi vatmanul, un bărbat de 50 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au ieșit negative.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate, cum s-a întâmplat totul, iar în acest sens au deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.