Skip to main content

Final de anchetă, în cazul crimei care a îngrozit Timişoara! Indivizii care au ucis un afgan, cu zeci de lovituri de cuţit, trimişi în judecată

La aproape cinci luni de când cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge, pe o stradă din Timişoara, ucigaşii sunt trimişi în judecată.

Crima s-a petrecut în seara zilei de 31 ianuarie, pe strada Căprioarei, unde cinci pakistanezi s-au luat la ceartă cu un afgan.

Lucrurile au degenerat, iar cei cinci pakistanezi au început să îl lovească pe afgan cu pumnii, cu picioarele, cu o ţeavă metalică dar şi cu un cuţit.

L-au lăsat într-o baltă de sânge, după care s-au făcut nevăzuţi, însă au fost prinşi în scurt timp.

Ancheta ulterioară a stabilit că doi dintre suspecţi sunt vinovaţi direct de moartea victimei, iar acum au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi de omor.

“În fapt, s-a reținut că în data de 31.01.2024, în jurul orei 22:08, în timp ce se aflau pe str. Căprioarei din mun. Timișoara, jud. Timiș, în urma unui conflict spontan, cinci inculpați de origine pakistaneză au agresat fizic o victimă de sex masculin (cetățean afgan), aplicându-i lovituri cu cuțite, cu picioarele, precum și cu obiecte contondente, provocându-i victimei mai multe leziuni traumatice, dintre care patru plăgi penetrante, care au condus la decesul acesteia la aceeași dată, pe aceeași stradă. Doi dintre inculpați au comis infracțiunea sub imperiul unei stări de tulburare sau emoţie, determinată de o provocare din partea victimei”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.