Skip to main content

Video: Flăcări uriaşe, într-un garaj auto! Pericol de explozie, din cauza unor butelii depozitate în interior

Mobilizare uriaşă de forţe, la locul unui incendiu violent, care a cuprins un garaj în care erau maşini, motociclete, utillaje agricole şi cauciucuri.

Flăcările au izbucnit aseară, după lăsarea întunericului, în localitatea Ponoară, judeţul Bihor, unde au ajuns de urgenţă, 5 echipaje de pompieri militari, dar şi pompieri voluntari şi cetăţeni din zonă.

CITEŞTE ŞI: Bărbat, găsit mort în propria locuinţă! Avea răni în jurul gâtului. Poliţiştii au început o anchetă

La sosirea salvatorilor, flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile și favorizate de vântul puternic, se manifestau violent la întregul garaj.

Riscul extinderii incendiului la casa din apropiere și alte mașini parcate lângă aceasta era ridicat.

În plus, exista şi pericolul de explozie, pentru că în interiorul garajului erau depozitate două butelii de oxigen, pe care însă, pompierii au reuşit să le scoată afară, în timpu util.

În urma incendiului, au ars două autoturisme de teren, două motociclete, motoare electrice, cauciucuri, unelte agricole, utilaje electrice și alte bunuri.

Din primele cercetări, se pare că incendiul a pornit de la scânteile care au sărit de la un aparat de sudură, folosit în interiorul garajului.

CITEŞTE ŞI: Momente de panică în trenul care face legătura între Timişoara şi Reşiţa! Motorul garniturii a luat foc

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.