Skip to main content

Momente de panică în trenul care face legătura între Timişoara şi Reşiţa! Motorul garniturii a luat foc

Au fost clipe de panică în această dimineaţă în trenul care circulă pe ruta Timişoara – Reşiţa, în urma unui incendiu la motor!

Din fericire mecanicul a observat la timp fumul care ieşea din motor, a oprit garnitura, iar conductorul a fost cel care a reuşit să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă.

Incidentul s-a produs în zona localitatii Ghertenis, comuna Berzovia.

În tren se aflau circa 50 de călători, iar operatorul va asigura transportul acestora la destinaţie, pentru că garnitura nu îşi va mai putea continua drumul.

La ora 09:37 an fost informati ca la trenul Regio Trans, pe ruta Timisoara-Resita s-a produs un incendiu la motor, stins de catre conductorul trenului. In tren se aflau cca. 50 calatori. Nu este nevoie de interventia serviciilor profesioniste si a SAJ. La fata locului a fost trimis SVSU Berzovia„, transmite ISU Caraş-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.