Skip to main content

VIDEO: Flăcări uriaşe, după ce o autocisternă şi un tir s-au ciocnit violent! Ambele vehicule au fost distruse de incendiu

A fost alertă, în această dimineaţă, când pompierii cau fost solicitaţi să lichideze un incendiu care a izbucnit în urma unui accident rutier.

Un tir şi o autocisternă au intrat în coliziune pe raza localităţii Ceica din judeţul Bihor, iar la faţa locului au fost trimise, de urgenţă, mai multe echipe de intervenţie.

Tirul era încărcat cu tuburi de metal, iar autocisterna transport praf de beton, astfel că nu a fost pericol de explozie din cauza încărcăturii.

Din fericire, cei doi şoferi implicaţi în impact au reuşit să se evacueze la timp, astfel că sunt în afara oricărui pericol.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a mobilizat cu operativitate, la fața locului, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și șase echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, Gărzii de Intervenție 1 Mai și Secției Beiuș, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip B2, precum și o autospecială CBRN (de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară), întrucât în urma primelor informații primite de la apelanții numărului unic 112, nu s-a putut stabili natura încărcăturii, ulterior, aceasta din urmă fiind întoarsă din drum. De asemenea, a fost alertat SVSU Ceica, care a intervenit cu autospeciala de lucru cu apă și spumă din dotare”, transmite USU Bihor.

Flăcările uriaşe au fost stinse rapid de pompieri, însă cele două capuri tractor au fost cimplet distruse.

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost evaluaţi medical la faţa locului, uar unul dintre ei a fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească detaliile accidentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.