Skip to main content

VIDEO: Fabrică de droguri, descoperită de procurorii DIICOT Timişoara! Au fost confiscate sute de kilograme de canabis

Două persoane au intrat în vizorul anchetatorilor din Timişoara pentru cultivarea, prepararea şi vânzarea de droguri, iar astăzi afacerea le-a fost pusă pe butuci.

Oamenii legii au descins în localitatea Băuţar, judeţul Caraş-Severin, unde suspecţii deţineau o adevărată fabrică de substanţe interzise.

CITEŞTE ŞI: Accident în lanț pe DN 68A, lângă Coșava! Trei mașini, un microbuz și o autoutilitară, implicate

Mai exact, aceştiau aveau o seră în care cultivau plante de cannabis, pe care ulterior le uscau şi pregăteau pentru vânzare.

Tot ei se ocupau de găsirea clienţilor şi de livrarea drogurilor, până în această dimineaţă, când poliţiştii timişeni de la BCCO şi procurorii DIICOT au făcut percheziţii şi le-au ridicat toată marfa.

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Băuțar, județul Caraș-Severin, la două persoane bănuite de înființarea a 3 culturi de droguri de risc (canabis), pe o suprafață de 600 de metri pătrați. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 100 de plante mature, cu dimensiuni între 2 și 4 metri, reprezentând peste 500 de kilograme de masă verde de canabis și 117 kilograme de muguri (masă uscată)”, transmite IPJ Timiş.

Suspecţii urmează să fie audiaţi, la sediul DIICOT Timişoara, după care, cel mai probabil vor fi reţinuţi pentru 24 de ore.

Ei sunt acuzaţi de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.

CITEŞTE ŞI: Continuă controale la transportatorii care circulă pe drumurile județene din Timiș! Luna trecută au fost date amenzi de aproape 50.000 de lei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.