Skip to main content

Continuă controale la transportatorii care circulă pe drumurile județene din Timiș! Luna trecută au fost date amenzi de aproape 50.000 de lei

Transportatorii care circulă pe drumurile județene, în vizorul autorităților locale!

Direcția de Drumuri și Transport a Consiliului Județean Timiș a continuat seria controalelor care au vizat respectarea prevederilor legale de către transportatori.   

Astfel, pe parcursul lunii octombrie au fost derulate patru controale pe raza localităților Sânmihaiu Român (o acțiune) și Șanovița (3 acțiuni).

Controalele au fost făcute în echipe mixte, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Timiș și Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier și au urmărit atât respectarea greutății și gabaritului, cât și legalitatea și existența actelor însoțitoare la vehiculele verificate.

Au fost oprite și s-au cerut documentele de la aproape 60 de autovehicule, fiind aplicate 20 de sancțiuni, în valoare totală de 49.540 lei, urmare a constatării încălcării restricțiilor de circulație și a regimului circulației.

Verificările vor continua și în luna noiembrie și vor viza mai multe artere din Timiș, mai transmit autoritățile. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.