Skip to main content

Continuă controale la transportatorii care circulă pe drumurile județene din Timiș! Luna trecută au fost date amenzi de aproape 50.000 de lei

Transportatorii care circulă pe drumurile județene, în vizorul autorităților locale!

Direcția de Drumuri și Transport a Consiliului Județean Timiș a continuat seria controalelor care au vizat respectarea prevederilor legale de către transportatori.   

Astfel, pe parcursul lunii octombrie au fost derulate patru controale pe raza localităților Sânmihaiu Român (o acțiune) și Șanovița (3 acțiuni).

Controalele au fost făcute în echipe mixte, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Timiș și Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier și au urmărit atât respectarea greutății și gabaritului, cât și legalitatea și existența actelor însoțitoare la vehiculele verificate.

Au fost oprite și s-au cerut documentele de la aproape 60 de autovehicule, fiind aplicate 20 de sancțiuni, în valoare totală de 49.540 lei, urmare a constatării încălcării restricțiilor de circulație și a regimului circulației.

Verificările vor continua și în luna noiembrie și vor viza mai multe artere din Timiș, mai transmit autoritățile. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.