Skip to main content

Accident în lanț pe DN 68A, lângă Coșava! Trei mașini, un microbuz și o autoutilitară, implicate

Carambol pe drumul național 68A, pe raza localității Coșava din județul Timiș.

Au fost implicate trei mașini, un microbuz și o autoutilitară. În urma impactului trei persoane au fost rănite, este vorba despre doi șoferi, unul din microbuz și unul dintr-un autoturism.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii sosiți la fața locului fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 12:31, polițiștii din cadrul Poliției orașului Făget au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Coșava – DN 68A, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară, un microbuz și 3 autoturisme. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în urma accidentului rutier rezultând 2 victime, respectiv șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 25 de ani și șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiș.

Toți șoferii au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.