Skip to main content

VIDEO: Domnii îmbrăcaţi la patru ace şi călare pe motoare vor face spectacol mâine, la Timişoara! Nu rata o nouă ediție a evenimentului „The Distinguished Gentleman’s Ride”!

Evenimentul „The Distinguished Gentleman’s Ride” revine cu a 7-a editie la Timișoara !

Parada caritabilă își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați, care răpesc, anual, peste un milion de bărbați.

Evenimentul „Distinguished Gentleman’s Ride”, din Timișoara, va avea loc chiar mâine, de la ora 16:00, iar reprezentanții evenimentului anunță că parada este deschisă participării publicului, astfel că oricine care deține o mototocicletă clasica sau clasic-modernă poate lua parte în cadrul paradei.

Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia, de către Mark Hawwa, „The Distinguished Gentleman’s Ride” a strâns până acum peste 48 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2024 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.

Începând cu anul 2018, Timișoara a devenit parte a acestui eveniment mondial, prin organizarea primei ediții a paradei caritabile, iar până astăzi, în orașul de pe Bega au participat 465 de motocicliști, care au adunat 33.600 euro, pentru a folosiți în scop caritabil.

Sursa de inspirație pentru Distinguished Gentlemans Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper pe o motocicleta clasică, purtând cel mai elegant costum al său. Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete.


Cei interesați pot afla mai multe detalii despre înscriere pe pagina oficială sau luând legătura cu un reprezentant la dgr.timisoara@gmail.com.

Astfel, persoanele interesate se vor alătura celor peste 400.000 de participanți înregistrați la nivel mondial din peste 105 orase și celor peste două miliarde de persoane care urmăresc acest eveniment sau fac donații.


Mai multe detalii despre paradă se găsesc AICI, dar și pe pagina locala a enimentului: https://www.gentlemansride.com/sponsor/country/romania?ride_id=1024

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.