Skip to main content

Video: Detalii terifiante, din apartamentul în care au fost ucişi cei doi bunici din Timişoara! Cum s-a transformat agresorul, în călăul bătrânilor?

Alexandru Andrei Minda, individul care a comis dubla crimă de la Timişoara, a primit, în urmă cu puţin timp, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile fiind acuzat de omor calificat.

În timpul în care bărbatul era în faţa magistraţilor, rudele victimelor, însoţite de avocată, s-au întors în apartamentul în care cei doi au fost ucişi, unde au găsit o privelişte înfiorătoare.

CITEŞTE ŞI: Mesaj de ultimă oră, postat de Dana Roba, după externarea din spital! Care este cel mai mare regret al ei?

“Este sânge peste tot, pe pereţi, după frigider, până în baie… sunt prosoape puse pe jos, pentru că anchetatorii nu au putut să calce pe tot sângele care este împrăştiat prin toată casa. Mai mult ca sigur că cei doi s-au luptat pentru viaţa lor. Şi la IML se poate observa că, cel puţin doamna, a avut parte de o moarte violentă. Se vede că au fost bătuţi şi … nu mai spun nimic, pentru că e destul de macabru. Cert este că s-au luptat”, spune Tripona Murgu, avocata familiei victimelor.

Între timp ies la iveală noi detalii despre relaţia pe care ucigaşul a avut-o cu victimele sale.

Pe vremea când locuia în aceeaşi clădire, mergea des la cei doi pensionari, care îi împrumutau bani, când avea nevoie, şi îi dădeau mâncare.

“Şi eu am avut încredere în el, până când nu mi-a restituit banii în ziua în care mi-a spus. Îmi mai cerea şi mie bani cu împrumut… până ia avansul… până ia lichidarea”, spune o vecină a victimelor, care povesteşte că agresorul nu i-a lăsat impresia că ar avea gânduri ascunse.
Din contră în pandemie, legase o relaţie strânsă cu cei doi pensionari, pe care îi ajuta la cumpărături şi la cărat lucruri grele în casă.

CITEŞTE ŞI: Start la finanțări europene! ADR Vest a lansat primul apel de proiecte pentru modernizarea drumurilor județene!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.