Skip to main content

Video: Detalii terifiante, din apartamentul în care au fost ucişi cei doi bunici din Timişoara! Cum s-a transformat agresorul, în călăul bătrânilor?

Alexandru Andrei Minda, individul care a comis dubla crimă de la Timişoara, a primit, în urmă cu puţin timp, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile fiind acuzat de omor calificat.

În timpul în care bărbatul era în faţa magistraţilor, rudele victimelor, însoţite de avocată, s-au întors în apartamentul în care cei doi au fost ucişi, unde au găsit o privelişte înfiorătoare.

CITEŞTE ŞI: Mesaj de ultimă oră, postat de Dana Roba, după externarea din spital! Care este cel mai mare regret al ei?

“Este sânge peste tot, pe pereţi, după frigider, până în baie… sunt prosoape puse pe jos, pentru că anchetatorii nu au putut să calce pe tot sângele care este împrăştiat prin toată casa. Mai mult ca sigur că cei doi s-au luptat pentru viaţa lor. Şi la IML se poate observa că, cel puţin doamna, a avut parte de o moarte violentă. Se vede că au fost bătuţi şi … nu mai spun nimic, pentru că e destul de macabru. Cert este că s-au luptat”, spune Tripona Murgu, avocata familiei victimelor.

Între timp ies la iveală noi detalii despre relaţia pe care ucigaşul a avut-o cu victimele sale.

Pe vremea când locuia în aceeaşi clădire, mergea des la cei doi pensionari, care îi împrumutau bani, când avea nevoie, şi îi dădeau mâncare.

“Şi eu am avut încredere în el, până când nu mi-a restituit banii în ziua în care mi-a spus. Îmi mai cerea şi mie bani cu împrumut… până ia avansul… până ia lichidarea”, spune o vecină a victimelor, care povesteşte că agresorul nu i-a lăsat impresia că ar avea gânduri ascunse.
Din contră în pandemie, legase o relaţie strânsă cu cei doi pensionari, pe care îi ajuta la cumpărături şi la cărat lucruri grele în casă.

CITEŞTE ŞI: Start la finanțări europene! ADR Vest a lansat primul apel de proiecte pentru modernizarea drumurilor județene!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.