Skip to main content

Filmul complet al dublei crime de la Timişoara! Atacul sângeros s-a petrecut în timpul unui apel video

Ies la iveală noi detalii despre atacul sălbatic săvârşit de Alexandru Andrei Minda, asupra celor doi pensionari de 75, respectiv 78 de ani.

Ucigaşul le-a povestit anchetatorilor, pas cu pas, cum a procedat în seara fatidică a zilei de 27 iunie.

Aflat sub influenţa drogurilor şi fără niciun ban în buzunare, a mers acasă la cei doi bătrâni, să le ceară un împrumut, aşa cum a mai făcut de-a lungul timpului.

CITEŞTE ŞI: Video: Detalii terifiante, din apartamentul în care au fost ucişi cei doi bunici din Timişoara! Cum s-a transformat agresorul, în călăul bătrânilor?

Doar că, de această dată, Otto şi Mariana Roher au refuzat să îi mai dea vreun leu, lucru care l-a înfuriat pe atacator.

Acesta a început să îi lovească pe bătrâni, cu toată puterea, iar la un moment dat şi-a dat seama că întreaga scenă este urmărită de nepotul victimelor, care era într-un apel video cu ei.

De teamă să nu fie recunoscut, a furat ambele telefoane pe care le-a găsit în apartament, a mers în bucătărie, a luat un cuţit şi i-a ucis pe cei doi pensionari.

Apoi a luat şi o borsetă în care erau aproximativ 2.500 de euro şi a încercat să fugă.

Între timp, un alt nepot al bătrânilor, alertat de verişorul său care vorbea la telefon cu victimele, în momentul atacului, a intrat în casă.

Agresorul l-a ameninţat cu acelaşi cuţit şi a reuşit să se facă nevăzut, însă nu pentru mult timp, pentru că a fost capturat la 48 de ore de la dubla crimă.

” În data 27 iunie 2023, în jurul orei 22:48, după ce ar fi intrat în apartamentul victimelor sirtuat în Piața Țepeș Vodă din municipiul Timișoara, cu acceptul acestora, cu scopul obținerii unei sume de bani cu titlu de împrumut, pe fondul refuzului și a stării psiho – fizice determinată de consumul de droguri, inculpatul ar fi lovit victimele – soț și soție, pentru asigurarea posibilității de a sustrage sume de bani și bunuri din apartament, iar în contextul în care a constatat că fusese inițiat un apel video de pe telefonul victimelor și există posibilitatea identificării sale, inculpatul ar fi procedat la uciderea victimelor cu un cuțit luat din mobila de bucătărie din casă, după care prin folosirea cuțitului în scop de amenințare, și-a asigurat scăparea și fuga de la locul faptei, în prezența unor martori, având asupra sa suma de bani și două terminale mobile luate din apartamentul victimelor, inculpatul fiind identificat și prins ulterior de organele de urmărire penală, în data de 29 iunie 2023, pe raza municipiul Timișoara„, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

În această seară, ucigaşul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat.

CITEŞTE ŞI: Mesaj de ultimă oră, postat de Dana Roba, după externarea din spital! Care este cel mai mare regret al ei?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.