Skip to main content

Mesaj de ultimă oră, postat de Dana Roba, după externarea din spital! Care este cel mai mare regret al ei?

După mai bine de trei săptămâni de spitalizare, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, a postat un prim mesaj pe reţelele de socializare.

Bătută cu sălbăticie de bărbatul cu care a fost căsătorită şi cu care are doi copii, Dana Roba se consideră norocoasă pentru că a scăpat cu viaţă.

CITEŞTE ŞI: Start la finanțări europene! ADR Vest a lansat primul apel de proiecte pentru modernizarea drumurilor județene!

Are puterea de a merge mai departe deşi nu s-a recuperat complet.

A rămas cu sechele, atât fizice cât şi psihice şi spune că marele ei regret este că nu se poate încă întoarce la lucru.

Dana a postat pe facebook o fotografie de dinainte de a fi mutilată de Daniel Balaciu, bărbatul alături de care credea că îşi va petrece tot restul vieţii.

“Ultima fotografie in care am arătat impecabil. Înainte cu o zi de măcelul pe care l-a organizat fostul soț fără ca sa imi zică nimic in seara respectiva. Mereu când nu ne înțelegeam imi spunea: mai bine te văd moarta decât sa divorțezi de mine. Eram înainte cu 2 zile de divorțul pe cale amiabila pe care l-am plătit eu, 800€. Acum ma refac ușor, și mai am nevoie de încă 3 operații chirurgicale. 2 pentru reconstrucția fetei și una la mâna dreapta pt ca am toate degetele rupte și am ambele mâini in ghips. Regret amarnic și sunt foarte necăjită ca nu pot lucra😢

Voi lupta pentru copiii mei și consider ca Dumnezeu m-a lăsat o mărturie vie in viața și un exemplu pentru fetițele mele, Chantal și Celine pe care le iubesc enorm de mult.❤️❤️

Va iubesc și ma gândesc la voi. Când ma fac bine voi face un live pe Instagramul meu : Danielarobamakeupartist”, a scris Dana Roba, alături de fotografia de mai jos.

CITEŞTE ŞI: Ei sunt poliţiştii care l-au capturat pe ucigaşul celor doi pensionari din Timişoara! Ce au găsit asupra individului, când l-au încolţit?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.