Skip to main content

VIDEO: Descoperire rușinoasă la Primăria din Săcălaz! Unde au fost găsite materialele de construcţie dispărute de la şcoala din Beregsău Mare?

Scandalul care a început ieri, în şedinţa Consiliului Local Săcălaz, a ajuns într-o nouă etapă, după ce un consilier local, un funcţionar public şi viceprimarul comunei au făcut propria anchetă în cazul materialelor de construcţie care au dispărut de la şcoala din Beregsău Mare.

Este vorba despre ţigla şi grinzile care au fost recuperate după demolarea clădirii şi care, au fost găsite în judeţul Hunedoara, pe proprietatea familiei Samson.

CITEŞTE ŞI: Vama, The Motans, Alina Eremia, dar și alți artiști vin la Timișoara, la Parcul Primăverii! Locația: Muzeul Satului Bănățean

Mihai şi Nicoleta Samson sunt rudele primarului din Săcălaz, Nicu Viorel, în mandatul căruia au şi fost angajaţi în Primărie şi plătiţi cu peste 8.000 de lei pe lună, fiecare.

“Am luat urma materialelor de construcții și așa am ajuns în comuna Băița, sat Căinelul de Sus, la o casă pregătită pentru reabilitare. Ori la încărcare, ori la descărcare, un palet cu țiglă a scăpat din cârlig și s-a spart pe marginea drumului, este acolo și acum”,  spune Flavius Ruisz, consilier local în Săcălaz.

“Casa este pe numele soților Samson Mihai și Samson Nicoleta Ioana, angajați în Primăria noastră, mai precis, domnul Samson este cumnatul domnului primar Nicolae Viorel. Au transportat materialele cu camionul firmei care a făcut demolarea. Le-au descărcat în mijlocul satului, pentru că acel camion nu putea urca până la proprietate. Nu știu dacă este o faptă penală, dar nu mă mir că îl vizitează DNA-ul. Acele materiale le puteam refolosi la o altă construcție, sau le donăm unui nevoiaș din sat sau nu știu”, spune viceprimarul comunei, Dumitru Boboi.

De celaltă parte, primarul comunei susţine că nu ştie nimic, nici despre soarta materialelor de construcţie dispărute de la şcoală, nici despre casa cumpărată anul trecut, de rudele lui.

Brusc, îi revine memoria şi spune că a şi vizitat, de mai multe ori, proprietatea din judeţul Hunedoara şi chiar a socializat cu localnicii din zonă.

Cât despre materialele de construcţie care au dispărut de la şcoală, primarul ridică din umeri.

„Este strict problema constructorului şi nu ştiu, nu mă interesează. Am fost acolo (pe proprietatea soţilor Samson – n.a), ultima dată acum o lună şi îmi place foarte mult. De vreo 4-5 ani vreau să îmi cumpăr o căsuţă şi ziceau că ei au. M-am dus să văd ce au. Cam despre asta este vorba”, a explicat primarul comunei Săcălaz, Nicu Viorel.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.