Skip to main content

VIDEO: Descindere a poliţiştilor, la o petrecere pentru copii! Într-un exces de zel, oamenii legii au descoperit că lipsea autorizaţia de… boxă

Distracţia a zeci de copilaşi din Dumbrăviţa a fost întreruptă de poliţiştii locali care au fost trimişi, conform unor surse din Primărie, chiar de edilul şef al comunei, Horia Bugarin.

S-a întâmplat zilele trecute când, consilierul local, Alina Sperlea, cunoscută pentru acţiunile umanitare şi sociale pe care le organizează, a vrut să le facă o surpriză, celor mai mici locuitori.

Le-a pus la dispoziţie două limuzine de lux care să îi plimbe prin comună, pentru a se simţi ca nişte vedete.

CITEŞTE ŞI: Moarte cumplită! Un bărbat a fost strivit între bena unui camion şi peretele unei case

Sperlea a stabilit ca punct de întâlnire Parcul Central din Dumbrăviţa, unde a adus şi o trupă de animatori care să îi distreze pe copii, cât aşteaptă limuzina.

Micuţii s-au apucat să cânte, să danseze şi să deseneze când brusc, la petrecere şi-a făcut apariţia un echipaj al Poliţiei Locale.

Agenţii au cerut oprirea evenimentului, pe motiv că nu există autorizaţie pentru boxa adusă de trupa de animatori Happy Team, din care răsunau melodii pentru copii.

Iar organizatoarea evenimentului, Alina Sperlea, a fost chemată să dea explicaţii, ca o adevărată infractoare, şi  ameninţată cu amenzi usturătoare pentru că şi-a permis să distreze copiii.

„Îmi pare rău că locuitorii comunei noastre trebuie să sufere din cauza unor acțiuni absurde și lipsite de logică. Scopul meu a fost mereu să aduc bucurie în viețile copiilor și să contribui la dezvoltarea comunității, dar observ că în Dumbrăviţa s-au rezolvat toate problemele şi a rămas nesancţionată doar voia bună a celor mici. Acest incident mă motivează să lupt în cotninuare. Nu îi condamn pe polițiștii locali. Le transmit pe această cale că îi înțeleg perfect și sunt alături de ei. Regret că au fost puși în această situație jenantă atât pentru ei ca oameni cât și pentru uniforma pe care o poartă„, a declarat Alina Sperlea, pentru Sursa de Vest.

Surse din Primăria Dumbrăviţa spun că excesul de zel al poliţiştilor locali a fost comandat de edilul şef, Horia Bugarin, care nu poate suporta popularitatea de care se bucură consilierul local, Alina Sperlea.

Tocmai de aceea, părinții și bunicii copiilor care au fost martori la misiunea ingrată a agenţilor, condamnă demersul primarului şi vor să plătească ei amenda, în cazul în care poliţiştii îşi vor pune ameninţările în practică.  

CITEŞTE ŞI: Atac dur, la adresa lui Alin Nica! Viceprimarul Timişoarei, Ruben Laţcău îl acuză pre preşedintele CJT că ratează cel mai important proiect al mandatului

“Am propus să facem o chetă și să plătim această amendă. A fost o petrecere reușită, copiii s-au distrat de minune și nu cred că au deranjat pe nimeni. Acest parc este al nostru dar mai ales al copiilor, prin urmare astfel de evenimente aici trebuie să se desfășoare. Nu inteleg atitudinea primarului dar bănuiesc că este o răzbunare politică”, spune mama unui dintre copilaşii prezenţi la eveniment.

“Începând de astăzi, am să-i număr domnului primar zilele pe care le mai are în această funcție. Ca la armată… AMR… X zile. Nu se poate, chiar nu se poate. L-am votat și am crezut în el însă m-a dezamăgit maxim. Nu doar astăzi, în mai multe rânduri. Astăzi a fost cireașa de pe tort. Din acest moment nu mă mai surprinde nimic din cee ace face acest primar”, spune tatăl lui Andrei, alt copil care a participat la evenimentul organizat de Alina Sperlea.

Abuzul de putere al primarului din Dumbrăviţa şi excesul de zel al poliţiştilor locali sunt aspru taxate şi pe reţelele de socializare.

“Grijă mare, la următoarele alegeri” – Costel Bădan

“Slugile societăţii, mafia României!” – Adina Enea

“Felicitări, dle primar pentru sprijinul acordat și sustinerea dnei ALINA SPERLEA la realizarea acestui proiect pentru o zi mai frumoasă și de NEUITAT a copiilor !” – Lia Latitv

“Mizeria asta de userist, acest primar care are comportament dictatorial pune slugile lui să facă tot felul de ilegalități in unele activități ale copiilor ???”, Constantin Gheorghevici.

“Vine și vremea voastră la alegeri.  Îl puteți îndrepta pe D-ul primar votând pe altcineva”– Petre Manciu

“Cat de jos a coborât nivelul acest primar care face abuz după abuz! Sa nu uitam ca a vrut sa cumpere o rablă ruginită de la defuncta Ripensia cu 20k de euro pt a plimba cu ea copiii….. Bugarin nu știe că in viața roata se întoarce iar el va plăti cu vârf si îndesat toate mizeriile făcute…?” – Florin Crăciunescu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.