Skip to main content

Sfidare totală! Fritz îşi face pistă de biciclete până în faţa casei, iar pe cele existente le lasă în paragină

Plina de crăpături, cu iarbă crescută pe mai bine de jumătate din lăţime şi nemarcată pe porţiuni mari. Aşa arată pista de biciclete de pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara.

Iubitorii mersului pe două roţi evită zona, iar cei care nu au de ales, fac slalom printre pietonii de pe trotuar.

Pista este o adevărată pată pe faţa oraşului de 5 stele, aşa cum era considerată, pe vremuri, Timişoara, şi o bătaie de joc la adresa bicicliştilor.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Descindere a poliţiştilor, la o petrecere pentru copii! Într-un exces de zel, oamenii legii au descoperit că lipsea autorizaţia de… boxă

Mai ales că au avut aşteptări mari de la USR-iştii care administreză municipiul şi care au pozat în salvatorii celor care preferă acest gen de mişcare.

Şi nu este singura pistă abandonată de administraţia Fritz. Conform site-ului pedalează.ro, doar vreo 20 de kilometri de piste din Timişoara primesc notă de trecere.

Restul, de 80 de kilometri, reprezintă o adevărată cursă cu obstacole pentru biciclişti.

În timp ce aceste piste au fost uitate de bicicliştii de frunte ai oraşului, primarul anunţă triumfător, că au început lucrările pentru amenajarea unui tronson nou, de pe bulevardul Vasile Pârvan până pe strada Eneas, acolo unde locuieşte el.

“Facem un nou culoar de mobilitate care leagă zona universitară a Timișoarei de partea de sud a orașului, până pe Calea Șagului. Asigurăm condiții decente pentru bicicliști și pietoni: reparăm străzile de pe noul traseul, ridicăm intersecții și treceri de pietoni, introducem pistă dublă pe carosabil cu delimitatoare de siguranță. Aceleași măsuri sunt deja vizibile pe Bvd. Eroilor unde am reparat și remarcat pista de bicicletă”, a scris Dominic Fritz, pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: Moarte cumplită! Un bărbat a fost strivit între bena unui camion şi peretele unei case

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.