Skip to main content

Sfidare totală! Fritz îşi face pistă de biciclete până în faţa casei, iar pe cele existente le lasă în paragină

Plina de crăpături, cu iarbă crescută pe mai bine de jumătate din lăţime şi nemarcată pe porţiuni mari. Aşa arată pista de biciclete de pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara.

Iubitorii mersului pe două roţi evită zona, iar cei care nu au de ales, fac slalom printre pietonii de pe trotuar.

Pista este o adevărată pată pe faţa oraşului de 5 stele, aşa cum era considerată, pe vremuri, Timişoara, şi o bătaie de joc la adresa bicicliştilor.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Descindere a poliţiştilor, la o petrecere pentru copii! Într-un exces de zel, oamenii legii au descoperit că lipsea autorizaţia de… boxă

Mai ales că au avut aşteptări mari de la USR-iştii care administreză municipiul şi care au pozat în salvatorii celor care preferă acest gen de mişcare.

Şi nu este singura pistă abandonată de administraţia Fritz. Conform site-ului pedalează.ro, doar vreo 20 de kilometri de piste din Timişoara primesc notă de trecere.

Restul, de 80 de kilometri, reprezintă o adevărată cursă cu obstacole pentru biciclişti.

În timp ce aceste piste au fost uitate de bicicliştii de frunte ai oraşului, primarul anunţă triumfător, că au început lucrările pentru amenajarea unui tronson nou, de pe bulevardul Vasile Pârvan până pe strada Eneas, acolo unde locuieşte el.

“Facem un nou culoar de mobilitate care leagă zona universitară a Timișoarei de partea de sud a orașului, până pe Calea Șagului. Asigurăm condiții decente pentru bicicliști și pietoni: reparăm străzile de pe noul traseul, ridicăm intersecții și treceri de pietoni, introducem pistă dublă pe carosabil cu delimitatoare de siguranță. Aceleași măsuri sunt deja vizibile pe Bvd. Eroilor unde am reparat și remarcat pista de bicicletă”, a scris Dominic Fritz, pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: Moarte cumplită! Un bărbat a fost strivit între bena unui camion şi peretele unei case

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.