Skip to main content

Video: Delir, la Timișoara, după calificarea României, în optimile Campionatului European de Fotbal! Sute de suporteri aplaudă reușita tricolorilor!

Partida dintre România și Slovacia din grupele Campionatului European de Fotbal a ținut întreaga țară cu sufletul la gură, iar rezultatul a generat o explozie de bucurie.

Slovacia a deschis scorul, în minutul 25, însă echipa noastră a egalat, zece minute mai târziu, din penalty.

Golul lui Răzvan Marin a produs un adevărat delir în rândul tuturor românilor care au urmărit meciul.

La Timișoara, Piața Libertății s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de suporteri care au venit să susțină naționala țării noastre.

Scorul a rămas neschimbat până la final, ceea ce a adus României o calificare istorică în optimi.

Cu patru puncte în cont, echipa tricoloră intră în optimi de pe primul loc în grupă, reușită care i-a făcut pe suporterii timișoreni să sărbătorească în centrul orașului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.