Skip to main content

Nu rata Festivalul Înghețatei! Te aşteaptă trei zile de răsfăţ şi acte de caritate, la Muzeul Satului Bănățean

Asociația „Inima Îți Vorbește” organizează Festivalul Înghețatei, un eveniment caritabil desfășurat în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean și Telios Garden București.

Scopul acestui festival este de a strânge fonduri pentru programele de educație și vindecare a traumei de abuz pentru cei 60 de copii aflați în evidența asociației.

Timp de trei zile, iubitorii de înghețată vor putea savura cel mai delicios desert al verii, în timp ce contribuie la o cauză nobilă.

Festivalul Înghețatei bune este un festival al orașului nostru, al fiecărui locuitor implicat, conștient și asumat, care face parte dintr-o societate activă, prezentă. Ne dorim să vină la festival cât mai mulți Oameni cu suflet mare care să dăruiască #dininimă un aport, fie el, cât de mic”, spune Angela Drăghia, președintele Asociației ” Inima Iti Vorbește”.

Festivalul promite degustări și experimente, oferind o oportunitate unică de a combina plăcerea culinară cu solidaritatea.

Fondurile strânse vor sprijini copiii să depășească traumele cauzate de abuz, asigurându-le accesul la programe de educație și terapie.

Evenimentul va include o varietate de furnizori de mâncare și băuturi, oferind gustări delicioase pentru toți participanții.

Festivalul va fi completat de activități diverse, care vor aduce un plus de distracție și interactivitate:

VINERI
14:00 – Marea deschidere
14:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Lumea magică a copiilor iubibili, ceaunul fermecat, înghețată cu gust nobil etc.
17:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice.

Seară folk: Adrian Ilie, Atelierul de folk Giroc & more.

SÂMBĂTĂ
10:00 – Deschiderea celei de-a doua zi
10:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Atelier art-therapy, traseu prin pădure, sport cu copii iubibili etc.
16:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice Magie în ritm de dans: Cătălin Pintea Magicianul, Dj Oz, Fabricio El Latino & more.
18:00 – LANSAREA BALOANELOR CU VISE LA CER

DUMINICĂ
10:00 – Deschiderea celei de-a treia zi
10:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Zumba kids, panou de cățărat, ninja paintball etc.
14:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice Seara iubibilă cu soliști locali: Ravi-Hazard, Călin Lupu, Victor Stan & more.
18:00 – LANSAREA BALOANELOR CU VISE LA CER

Accesul la eveniment se face pe bază de donaţii. Oferă 30 de lei în contul Asociației Inima Îți Vorbește și hai la festival.
Cont LEI – Banca Transilvania RO49BTRLRONCRT0609339001

Donațiile se pot face și la fața locului.

Copiii au intrarea gratuită!

Detalii despre eveniment aveti aici: https://www.facebook.com/events/753473836623160/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.