Skip to main content

Video: Comuna cu cei mai mulţi bani pentru investiţii, pentru un singur proiect prin Anghel Saligny

Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny reprezintă o şansă reală pentru localităţile care au nevoie de lucrări de amploare, însă bugetele sunt limitate.

Aşa că primarii din toată ţara s-au grăbit să îşi stabilească listele de priorităţi şi să depună proiecte pentru a primi finanţare.

Este şi cazul lui Claudiu Mihălceanu, edilul comunei Giarmata din judeţul Timiş, care cerut bani pentru patru lucări importante.

CITEŞTE ŞI: Charles este oficial, noul rege al Marii Britanii! Urmează prima întâlnire cu membrii Guvernului

A avut noroc doar în privinţa unuia, însă suma este de aproape 4,5 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare sumă alocată pentru un singur proiect, în judeţul Timiş.

“Când s-a deschis programul Anghel Saligny, Primăria Giarmata a depus patru proiecte. A fost acest proiect, de 4,4 milioane de euro, extindere reţea de apă şi de canalizare. Este cuprins aproape tot Cerneteazul, pe reţeaua de canalizare, vom avea nişte carteiere din Giarmata (cartierul Motruna, cartierul Gâtlani şi mici străduţe care vin în completare din vatra veche a localităţii). Am mai depus un proiect pentru DC 61 şi DC 59, dar din păcate acestea nu au intrat la finanţare, şi proiectul privind Cartierul Primăverii”, a explicat Mihălceanu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Acum, urmează realizarea proiectului tehnic şi eliberarea autorizaţiei.

Primarul estimează că va primi finanţarea destuld e repede, iar lucrările de extindere a reţelei de apă şi canalizare în primăvara anului viitor.

CITEŞTE ŞI: Mănăstirea cisterciană de la Igriș, din perspectiva cercetărilor arheologice! Expoziţie de neratat, la Muzeul Naţional al Banatului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.