Video: Comuna cu cei mai mulţi bani pentru investiţii, pentru un singur proiect prin Anghel Saligny

Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny reprezintă o şansă reală pentru localităţile care au nevoie de lucrări de amploare, însă bugetele sunt limitate.

Aşa că primarii din toată ţara s-au grăbit să îşi stabilească listele de priorităţi şi să depună proiecte pentru a primi finanţare.

Este şi cazul lui Claudiu Mihălceanu, edilul comunei Giarmata din judeţul Timiş, care cerut bani pentru patru lucări importante.

CITEŞTE ŞI: Charles este oficial, noul rege al Marii Britanii! Urmează prima întâlnire cu membrii Guvernului

A avut noroc doar în privinţa unuia, însă suma este de aproape 4,5 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare sumă alocată pentru un singur proiect, în judeţul Timiş.

“Când s-a deschis programul Anghel Saligny, Primăria Giarmata a depus patru proiecte. A fost acest proiect, de 4,4 milioane de euro, extindere reţea de apă şi de canalizare. Este cuprins aproape tot Cerneteazul, pe reţeaua de canalizare, vom avea nişte carteiere din Giarmata (cartierul Motruna, cartierul Gâtlani şi mici străduţe care vin în completare din vatra veche a localităţii). Am mai depus un proiect pentru DC 61 şi DC 59, dar din păcate acestea nu au intrat la finanţare, şi proiectul privind Cartierul Primăverii”, a explicat Mihălceanu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Acum, urmează realizarea proiectului tehnic şi eliberarea autorizaţiei.

Primarul estimează că va primi finanţarea destuld e repede, iar lucrările de extindere a reţelei de apă şi canalizare în primăvara anului viitor.

CITEŞTE ŞI: Mănăstirea cisterciană de la Igriș, din perspectiva cercetărilor arheologice! Expoziţie de neratat, la Muzeul Naţional al Banatului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.