Skip to main content

VIDEO: Codrin Ştefănescu, la DIICOT! Este audiat în dosarul numirilor şefilor de deconcentrate din Caraş-Severin

Este anchetă de amploare, în vestul ţării, unde zeci de PSD-işti sunt în vizorul procurorilor DIICOT, într-un dosar de constituire de grup infracţional organizat, corupţie şi şantaj.

În atenţia anchetatorilor este şi Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD, care a ajuns în urmă cu foarte puţin timp la audieri.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! Două tiruri s-au ciocnit violent, iar un pieton a fost spulberat! Victima se zbate între viaţă şi moarte

În acest dosar se fac verificări privind numirile făcute în funcţiile de conducere din instituţiile deconcentrate, după ce preşedinte PSD Caraş-Severin a ajuns Luminiţa Jivan.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, pentru schimbarea directorilor, se făceau presiuni, se recurgea la ameninţări dar şi la clasicele controale menite să descopere nereguli care să impună înlocuirea.

Ieri au fost zeci de percheziţii în acest dosar, atât la instituţii descentralizate din judeţ, cât şi la primării.

La audierile care au început de ieri, sunt aşteptaţi zeci de social-democraţi, iar 16 dintre ei au calitatea de suspect.

Printre cei care au dat explicaţii în faţa anchetatorilor sunt parlamentarii Luminiţa Jivan şi Ioan Chisăliţă, fostul prefect de Caraş-Severin, Matei Lupu, dar şi vicepreşedintele PSD Caraş-Severin, Mirel Pascu.

De asemenea, în urmă cu foarte puţin timp a ajuns la DIICOT Reşiţa şi Codrin Ştefănescu.

CITEŞTE ŞI: Se aşteaptă rezultatele pentru femeia suspectă de coronavirus, internată de urgenţă la Spitalul Victor Babeş din Timişoara

{youtube}v=wSD8p4XyAys{/youtube}

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.