Skip to main content

Video: Cinci maşini distruse, în urma unui impact violent! Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere

Accident rutier, în această dimineaţă, în zona centrală a Timişoarei, unde cinci autoturisme au fost serios avariate.

S-a întâmplat pe bulevardul Mihai Viteazu, iar de vină a fost un şofer neatent, care a schimbat banda de circulaţie, fără să se asigure.

CITEŞTE ŞI: Rezultate finale la Evaluarea Națională, după contestații! Rata de promovabilitate în Timiș este de 76,25%

Şoferul unei maşini care circula regulamentar nu a mai putue evita coliziunea, iar imapctul a fost atât de violent, încât cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în vehiculele parcate pe marginea străzii.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele material sunt însemnate, în total, cinci maşini fiind avariate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.