Skip to main content

Spărgătorii de mașini care au terorizat o localitate întreagă de lângă Timișoara, au fost capturați de polițiști!

Polițiștii timișeni au capturat doi tineri, de 20, respectiv 24 de ani, care au terorizat o localitate întreagă!

Cei doi sunt bănuiți de furturi de și din auto! Mai mulți locuitori din Moșnița Nouă au făcut reclamații la Poliție, după ce din mașini le-au fost furate portofele și alte obiecte. În plus, într-un caz, cei doi au furat o mașină care nu era asigurată.

În fapt, în perioada 02/03.07.2023, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au fost sesizați cu privire la faptul că din localitatea Moșnița Nouă a fost sustras un autoturism, iar din alte 4 autovehicule, care erau parcate în fața imobilelor și care erau dezasigurate, au fost sustrase portofele cu sume de bani și documente personale. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea și depistarea a doi bărbați în vârstă de 20 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptelor”, transmite IPJ Timiș.

Tânărul în vârstă de 24 de ani, a fost depistat în Timișoara, iar celălalt a fost depistat în localitatea Berini, județul Timiș.

De asemenea, autoturismul furat, în valoare de 6300 de euro, a fost găsit în municipiul Timișoara.

Polițiștii au reușit și recuperarea bunurilor furate.

Cei doi bărbați cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.