Skip to main content

VIDEO Camionetă mistuită de flăcări, pe autostradă! Pompierii au intervenit de urgență!

Pompierii au fost solicitați să intervină, în zorii zilei, pentru stingerea unui incendiu la o camionetă.

Incidentul s-a petrecut pe autostradă, înainte de ieșirea spre Zădăreni, din județul Arad. Când echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la furgonetă, iar flăcările s-au extins și la două panouri fonoabsorbante de pe marginea șoselei.

„În această dimineață, în jurul orei 05:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, pe A1, înainte de ieșirea spre Zădăreni.Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului autovehicul, flăcările propagându-se și la două panouri fonoabsorbante ale autostrăzii”, transmite ISU Arad.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar din fericire, nu s-au înregistrat victime, conducătorul auto reușind să iasă la timp din mașină, însă autoutilitara a fost afectată în totalitate.

Pompierii spun că, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la compartimentul motor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.