Skip to main content

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Polițiștii au descins la 9 adrese din municipiul Deva, dar și în locuințele pe care le foloseau suspecții de pe raza comunelor Ribița și Zam, din județul Hunedoara.

Vizați de ancheta polițiștilor sunt patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 57 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de contrabandă. În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat din locuințele indivizilor mai multe obiecte de care s-au folosit pentru infracțiunile comise.

„Ca urmare a activităților procedurale, de la locuințele bărbaților au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 7.344 de țigarete (de diferite mărci), ce nu aveau aplicate marcaje fiscale, trei arme neletale (pistoale cu aer comprimat) supuse autorizării, cu muniția aferentă și o armă tip airsoft (replică), mai multe arme albe (săbii, macete, cuțite), un detector de metale deținut fără drept, 5 monede metalice de culoare galbenă (posibil din aur), telefoane mobile, 2 pungi conținând o substanță vegetală de culoare olive și 2 țigarete rulate conținând substanță vegetală de culoare olive, susceptibil a face parte din grupa drogurilor, 150 de tablete, 46 de fiole și o seringă cu diferite substanțe, posibil făcând parte din categoria celor interzise la deținere ori aflate sub un regim juridic special”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, oamenii legii continuă cercetările pentru contrabandă (cu țigări), nerespectarea regimului armelor și munițiilor și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

           

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.