Skip to main content

Video: Bărbatul care a incendiat maşina şefului de la Pieţe, reţinut pentru 24 de ore!

În urmă cu puţin timp, bărbatul care a dat foc intenţionat maşinirii lui Mirel Pop, directorul de la SC Pieţe, a fost dus în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

El este acuzat de distrugere prin incendiere după ce a vrut să răzbune moartea câinelui său care a fost călcat de un autoturism asemănător cu cel al lui Mirel Pop.

Omul le-a spus anchetatorilor că nu l-a vizat pe directorul de la Pieţe, mai ales că nici nu ştie cine ar fi acesta.

Cert este că maşina a fost complet distrusă, iar bărbatul în vârstă de 54 de ani trebuie acum să suporte consecinţele.

După audieri, el a fost reţinut pentru 24 de ore, astfel că cel puţin până mâine dimineaţă va sta după gratii, indiferent de decizia judecătorilor.

UPDATE:

Bărbatul a fost internat la Psihiatrie, pentru o lună, urmând să fie evaluat de specialişti, pentru a stabili dacă avea discernământ, în momentul în care a comis fapta.

„În urma audierii și probatoriului administrat, față de bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost dispusă măsura internării pentru 30 zile la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice complexe. După primirea raportului de expertiză, bărbatul va fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, anunţă IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.