Skip to main content

Video: Bărbatul care a incendiat maşina şefului de la Pieţe, reţinut pentru 24 de ore!

În urmă cu puţin timp, bărbatul care a dat foc intenţionat maşinirii lui Mirel Pop, directorul de la SC Pieţe, a fost dus în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

El este acuzat de distrugere prin incendiere după ce a vrut să răzbune moartea câinelui său care a fost călcat de un autoturism asemănător cu cel al lui Mirel Pop.

Omul le-a spus anchetatorilor că nu l-a vizat pe directorul de la Pieţe, mai ales că nici nu ştie cine ar fi acesta.

Cert este că maşina a fost complet distrusă, iar bărbatul în vârstă de 54 de ani trebuie acum să suporte consecinţele.

După audieri, el a fost reţinut pentru 24 de ore, astfel că cel puţin până mâine dimineaţă va sta după gratii, indiferent de decizia judecătorilor.

UPDATE:

Bărbatul a fost internat la Psihiatrie, pentru o lună, urmând să fie evaluat de specialişti, pentru a stabili dacă avea discernământ, în momentul în care a comis fapta.

„În urma audierii și probatoriului administrat, față de bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost dispusă măsura internării pentru 30 zile la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice complexe. După primirea raportului de expertiză, bărbatul va fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, anunţă IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.