Skip to main content

A fost prins piromanul care a incendiat maşina directorului de la SC Pieţe Timişoara! Cum şi-a explicat fapta, în faţa anchetatorilor?

Au fost percheziţii în această dimineaţă, la locuinţa unui bărbat de 58 de ani din Timişoara, care a dat foc maşinii lui Mirel Pop, directorul de la SC Pieţe SA.

Omul a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, unde a povestit că totul a pornit de la o confuzie pe care care a făcut-o.

Le-a spus clar anchetatorilor că nu e vorba despre un atac mafiot, idee pe care au vehiculat-o atât directorul de la Pieţe cât şi liderii USR Timiş, în frunte cu primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Cei doi chiar au arătat cu degetul către mafia pieţelor, către viceprimarul liberal, Cosmin Tabără şi către fostul director al SC Pieţe, Liviu Cocean.

UPDATE 1:

Acum, bărbatul care a dat foc intenţionat maşinii, a lămurit situaţia, a fost un act de răzbunare, după ce o maşină similară cu a directorului de la Pieţe, i-a lovit căţelul.

Mai exact, în dimineaţa zilei de 5 decembrie, suspectul a ieşit să îşi plimbe animalul de companie, iar la un moment dat, acesta a ajuns pe stradă.

Exact atunci a trecut un autoturism care a călcat câinele, iar patrupedul a murit.

Spre seară, proprietarul animalului de companie, care este vecin cu directorul de la SC Pieţe, a văzut maşina acestuia şi a crezut că este cea care i-a ucis câinele.

Aşa că a decis să se răzbune şi i-a dat foc.

UPDATE 2:

„Cu privire la dosarul penal ce are ca obiect distrugerea prin incendiere a autovehiculului parcat pe strada Basarabia din Timișoara, care a avut loc în data de 6.12.2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au continuat cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, iar în această dimineață aceștia au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat, în vârsta de 58 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună măsurile legale”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.