Skip to main content

VIDEO Inspectori OPC, agresați fizic și verbal în timpul unui control! A intervenit Poliția

O echipă de inspectori OPC a fost agresată fizic și verbal, în timpul unui control!

Incidentul s-a întâmplat astăzi, în județul Caraș-Severin. Inspectorii OPC au verificat Motelul Silvia Camping, de pe raza localității Sadova Veche, unde au găsit o serie de nereguli și au sancționat societatea comercială.

Când să plece, angajatele OPC au fost trase la răspundere de un bărbat, proprietarul motelului. Acesta a încercat să le ia cheia de la mașină.

Imediat discuțiile au degenerat, iar bărbatul a început să le înjure pe angajatele OPC.

În plus, în momentul în care una dintre femei a încercat să închidă ușa mașinii, bărbatul a lovit-o peste mână.

În cursul zilei de azi o echipă de comisari CRPC VEST-CJPC Timiș care desfășura o acțiune de control în județul Caraș Severin a fost agresată fizic. Vă asigur că nu putem fi intimidați și acțiunile vor continua cu aceeași FERMITATE”, transmite Alin Mihai Gubandru, inspector șef CRPC Vest.

Angajatele OPC au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției.

În cauză a fost deschis un dosar penal.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.