Skip to main content

Video: Acţiune în forţă a poliţiştilor! Au descins la oamenii care nu au respectat carantina

În numai câteva ore, 45 de oameni au fost sancţionaţi pentru că nu au respectat prevederile ordonanţelor militare.

Este vorba despre o acţiune a poliţiştilor şi jandarmilor din Hunedoara care au verificat aproape 100 de maşini.

CITEŞTE ŞI: Video: Au fost reluate căutările celor doi muncitori îngropaţi de vii, sub sute de tone de moloz

De asemenea, ei au verificat şi un grup de persoane care s-a întors din Marea Britanie, zonă roşie, pentru care se impune carantina obligatorie.

Însă, toţi aceşti oameni, dintre care şase sunt copii, au minţit la vamă, spunând că vin din Irlanda.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  zădărnicirea combaterii bolilor și fals în declarații, ca urmare a identificării, în trafic, pe o stradă din Orăştie a 13 persoane (dintre care 6 sunt minori ce nu răspund penal). Cu privire la aceştia, cercetările au stabilit că, în dimineața zilei de 15.04.2020, au pătruns pe teritoriul României, în două autoturisme prin punctul de trecere al frontierei Nădlac, unde au declarat autorităților în fals, în scopul evitării carantinei, că au venit de pe teritoriul Republicii Irlanda. Poliţiştii au stabilit că aceștia s-au întors de pe teritoriul Marii Britanii (declarată de autorități ca fiind zonă roșie de infectare cu virusul SARS COV 2),  nerespectând astfel măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Lacrimi de durere! Mărturia sfâşietoare a unei mame infectate cu coronavirus, care nu îşi poate vedea copilul

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au identificat un tânăr de 24 de ani, din Orăştie, care a intrat într-o biserică neo-protestantă şi a furat un acordeon.

Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal, iar oamenii legii încearcă să stabilească dacă are şi alte furturi la activ.

{youtube}M34FpaSG5uE{/youtube}

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.