Skip to main content

Date de ultimă oră! Ne apropiem de 400 de morţi cu COVID-19, iar numărul îmbolnăvirilor creşte în continuare

În urmă cu puţin timp, a fost făcut public un nou bilanţ al cazurilor de coronavirus de pe teritoriul ţării noastre, iar cifrele sunt alarmante.

Au fost raportate 491 de cazuri noi, astfel că totalul persoanelor infectate, de la debutul epidemiei în ţara noastră, a ajuns la 7.707.

Dintre acestea, 1.357 de persoane au fost declarate vindecate ;i au fost externate, dar din păcate, alţi 387 de oameni cu coronavirus au murit.

Alte 243 de persoane se zbat între viaţă şi moarte, fiind internate la terapie intensivă.

Judeţul Suceava rămâne pe primul loc în acest top negativ, cu 83 de morţi, urmat de judeţul Hunedoara, cu 40 de persoane decedate.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.