Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Lacrimi de durere! Mărturia sfâşietoare a unei mame infectate cu coronavirus, care nu îşi poate vedea copilul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt clipe dureroase pentru pacientele care s-au infectat cu COVID-19, în Maternitatea Odobescu din Timişoara, iar acum nu îşi pot vedea bebeluşii.

În această situaţie sunt 12 proaspete mămici, care au fost trasferate la Maternitatea Bega, unde şase dintre ele au fost deja externate.

CITEŞTE ŞI: Aplauze la Maternitatea Bega din Timişoara! Şase mămici infectate cu coronavirus au fost externate

Bucuria vindecării nu este însă completă, pentru că nu au putut să îşi ia acasă şi copilaşii.

Pe de-o parte, pentru că trebuie să stea izolată încă 14 zile, iar pe de altă parte, toţi nou-născuţii sunt prematuri, astfel că trebuie să rămână sub supraveghere medicală.

Situaţia este însă le provoacă suferinţă mămicilor care nici nu îşi mai amintesc când şi-au ţinut ultima data, copiii în braţe.

Este şi cazul unei femei din judeţul Hunedoara, care nu a putut să îşi stăpânească lacrimile când a plecat din spital, iar nou-născutul a rămas acolo.

"Dumnezeu m-a întărit şi mi-a dat putere să trec peste zilele acestea. Ştiam că până la urmă o să fiu bine. Cum aproape 2 luni şi jumătate m-a ajutat acolo, la Odobescu, şi l-am simţit că este lângă mine şi lângă copilaş, ştiam că o să fiu bine şi acum. Asta cred şi acum, că o să treacă zilele şi o să fim din nou în familie", spune proaspăta mămică.

Îi este foarte greu să plece acasă, fără bebeluş, dar speră să îl poată strânge în braţe cât mai repede.

CITEŞTE ŞI: O familie cu cinci copii și mai mulți bătrâni din Timiș, vor avea ce să pună pe masă, de Paște! Polițiștii au donat sânge, iar cu bonurile primite au cumpărat alimente

"Acum, când plec, simt că o parte din mine rămâne aici. Chiar nu merg fericită acasă. + Ştiu că o să treacă zilele acestea şi o să-l pot ţine din nou în braţe. + Când aţi plecat din spital, v-aţi luat rămas bun pe camera, s au cum aţi făcut? Da, pe cameră. Ce i-aţi transmis? Că-l iubesc şi peste câteva zile o să-l ţin din nou în braţe", a mai spus plângând, femeia.


Astfel de drame trăiesc toate mămicile infectate cu COVID-19, ai căror bebeluşi sunt negativi. Ele trebuie să stea departe de copii, pentru a nu-i contamina şi pe ei.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login