Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: Au fost reluate căutările celor doi muncitori îngropaţi de vii, sub sute de tone de moloz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt aproape 24 de ore de ore de când doi bărbaţi de 31, respectiv 41 de ani, au fost îngropaţi de vii, sub un morman de dărămături.

Cei doi sunt din judeţul Sat u-Mare şi lucrau la firma care se ocupă de igienizare minei Uricani.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Lacrimi de durere! Mărturia sfâşietoare a unei mame infectate cu coronavirus, care nu îşi poate vedea copilul

Ieri, erau într-o autobasculantă, peste care s-a prăbuşit un turn de extracţie.

Utilajul cu cei doi muncitori a fost îngropat sub sute de tone de moloz.

La faţa locului au fost trimise zeci de echipe de pompieri specializați în căutare-salvare ajutați de câini specializați în astfel de misiuni.

Din păcate, căutările au fost în zadar, iar după lăsarea întunericului au fost sistate, fiind reluate în această dimineaţă.

„Începând cu ora 6 o echipă lărgită a Detaşamentului Petroşani, alcătuită din 9 pompieri, a demarat acţiunea de îndepărtare a molozului rezultat în urma prăbuşirii. Pompierii acționează cu echipamente aflate în dotarea containerului multirisc şi sunt sprijiniţi de 5 utilaje grele ale firmei de ecologizare, exploatării miniere şi consiliului local Uricani”, transmite ISU Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Aplauze la Maternitatea Bega din Timişoara! Şase mămici infectate cu coronavirus au fost externate

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login