Skip to main content

Video: Accident violent, într-o intersecţie din Timişoara! O femeie a fost transportată de urgenţă, la spital!

Două maşini s-au ciocnit violent, în Timişoara, după ce o şoferiţă nu s-a asigurat, în momentul în care a efectuat un viraj la stânga.

Este vorba despre o femeie de 66 ani, care a intrat cu viteză în intersecţia dintre bulevardul Dragalina şi Splaiul Vladimirescu, iar în momentul în care a virat la stânga, maşina ei a fost lovită în plin, de un alt autoturism, al cărui şofer nu a mai putut evita coliziunea.

CITEŞTE ŞI: Video: Undă verde pentru construirea Stadionului Lego din Timişoara! Va costa peste 20 de milioane de euro şi ar trebui să fie gata în 2026

Impactul a fost atât de puternic încât maşina condusă de femeia de 66 de ani a fost proiectată pe trotuar.

O pasageră din autoturismul care a efectuat virajul la stânga, în vârstă de 67 de ani, a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital.

„O femeie, în vârstă de 66 ani, a condus un autoturism pe bulevardul General Ion Dragalina dinspre bulevardul Republicii înspre bulevardul 16 Decembrie, iar la intersecția cu Spaliul Tudor Vladimirescu în urma efectuării virajului la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 67 de ani, care circula pe sensul opus de mers. În urma impactului au rezultat o victimă, respectiv o femeie, în vârstă de 67 de ani, pasageră în autoturismul condus de către conducătoarea auto, în vârstă de 66 de ani”, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul, şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

CITEŞTE ŞI: Bătrână arsă de vie, în propria casă! Tragedia a fost provocată de o sobă defectă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.