Skip to main content

Asfalt, sensuri giratorii noi şi trecere la nivel cu calea ferată mdernizată! Începe o lucrare de peste trei milioane de euro, în zona localităţii Şag

Consiliul Judeţean Timiş a emisa autorizația de construcţie pentru modernizarea drumului între Șag și Sânmihaiu Român.

Urmează ca CJT să emită şi ordinul de începe a lucrărilor, apoi organizarea de şantier, astfel că execuţia propriu-zisă va începe la finalul lunii martie.

Modernizarea acestui tronson de drum este pe lista proiectelor finanţate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, suma alocată fiind de peste 15,5 milioane de lei.

CITEŞTE ŞI: Video: Accident violent, într-o intersecţie din Timişoara! O femeie a fost transportată de urgenţă, la spital!

Tronsonul va porni de pe DJ 593, pe raza localității Șag și va continua până la intersecția cu DJ 591A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km. Actualul drum are porțiuni pietruite, dar și secțiuni în care nu are structură rutieră sau sistem de colectare a apelor pluviale.

„Pe lângă îmbunătățirea condițiilor de circulație și siguranța participanților la trafic, ne propunem să scurtăm timpii de parcurs între Sânmihaiu Român și Șag, tronsonul urmând să facă parte din Centura alternativă a Timișoarei”, spune Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

Proiectul de modernizare va include și execuția unor sensuri giratorii, precum și modernizarea trecerii la nivel cu calea ferată pe care o traversează.

CITEŞTE ŞI: Video: Undă verde pentru construirea Stadionului Lego din Timişoara! Va costa peste 20 de milioane de euro şi ar trebui să fie gata în 2026

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.