Skip to main content

Bătrână arsă de vie, în propria casă! Tragedia a fost provocată de o sobă defectă

S-a dat alarma, în această dimineaţă, când pompierii au fost chemaţi să intervină la un incendiu violent, care a cuprins o gospodărie.

Flăcările se manifestau generalizat la nivelul casei din Dognecea, judeţul Caraş-Severin, unde locuia o femeie de 87 de ani.

CITEŞTE ŞI: Investiție de 10 milioane de euro la Baza Sportivă 1 a UPT! Va avea o tribună spațioasă, parcare etajată și terenuri de fotbal

În paralel cu intervenţia de lichidare a incendiului, pompierii au început căutările posibilelor victime.

Din păcate, proprietara casei a fost găsită inconştientă, iar echipajul medical sosit la faţa locului nu a ami putut face nimic pentru ea, decât să declare decesul.

„La sosirea salvatorilor ardea generalizat, pe o suprafață de aproximativ 80mp. In momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Din nefericire, o persoană de sex feminin, în vârstă de 87 ani a fost găsită decedată”, transmite ISU Caraş-Severin.

După mai bine de o oră, pompierii au reuşit să lichideze incendiul şi să stabilească de la ce au pornit flăcările.

Cel mai probabil, de vină a fost o sobă defectă sau amplasată prea aproape de materiale combustibile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.