Skip to main content

Video: A fost capturat individul care a fugit de poliţişti şi s-au tras focuri de armă, la Timişoara! Unde se ascundea?

Marco Munteanu, şoferul căutat de mai bine de două săptămâni, după ce a fugit de poliţişti, la un control de rutină, a fost capturat în această după-amiază.

Individul a fost găsit în subsolul unei case de pe strada Titu Maiorescu, unde se ascundea.

CITEŞTE ŞI: Accident înfiorător între o maşină şi o camionetă! Doi oameni au murit pe loc, alţi 6 au fost răniţi

Oamenii legii au încercuit clădirea în care aveau informaţii că se adăposteşte fugarul, apoi au intrat în forţă şi l-au încătuşat.

Vă reamintim, Marco Munteanu a fost oprit pe date de 16 iulie, la un control de rutină în trafic, în zona Simion Bărnuţiu din Timişoara.

La verificarea documentelor, poliţiştii au descoperit că pe numele lui exista un mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania pentru inracțiuni economice.

În acel moment, oamenii legii au vrut să îl încătuşeze, însă individul, aflat la volanul unui Mercedes, a călcat pedala de acceleraţie şi a încercat să îşi piardă urma.

Oamenii legii l-au urmărit spre Piaţa Badea Cârţan, Gara de Est şi apoi, pe strada Lorena, iar la un moment dat au făcut uz de armamentul din dotare.

Nici focul de armă nu l-a oprit pe şoferul fugar, iar pe strada Lorena, poliţiştii i-au pierdut urma.

I-au găsit maşina, parcată în curtea uneia dintre palatele ţigăneşti din zonă, însă până la sosirea oamenilor legii, plăcuţele de înmatriculare fuseseră scoase.

Zile întregi, au fost organizate filtre în tot oraşul, pentru capturarea lui, însă până astăzi, bărbatul a fost de negăsit.

Acum, el a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, urmând să fie demarate procedurile de extrădare în Germania.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.