Skip to main content

Mai sunt câteva zile până la debutul celei de-a 9-a ediții a Festivalului European de Teatru EUROTHALIA!

Ediția a 9-a a Festivalului European de Teatru Eurothalia, organizat de Teatrul German de Stat Timișoara, va debuta în 20 septembrie!

Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri (Bd. Eroilor de la Tisa 22), una dintre cele cinci locații în care spectacolele Eurothalia se vor juca anul acesta, alături de Sala Teatrului German de Stat, Sala Operei și a Teatrului Naţional, Piața Libertății și Sala Studio a Teatrului Maghiar. 

Timp de 11 zile, publicul spectator va putea viziona 11 producții ale unor trupe și companii de teatru din toată Europa, dar și participa la ateliere, lecturi publice, dezbateri, tururi de arhitectură, proiecții de film și expoziții foto.

Din 5 septembrie, biletele pot fi achiziționate și de la agenția de bilete a Teatrului German, în plus față de rețeaua online Entertix. 

Mai multe informații legate de programul complet și fiecare spectacol în parte găsiți pe www.eurothalia.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.